Informatie, tips en nieuws

Home » » Djinns schoenen. Streetwear sneakers voordelig online

Djinns schoenen. Streetwear sneakers voordelig online


Djinns is een merk sneakers dat sterk in opkomst is. Vooral jongeren zijn dol op Djinns schoenen, Djinns is een hip streetwear merk dat zich via hiphop-scene wereldwijd op de kaart gezet heeft.

Aanbiedingen Djinns sneakers en andere Djinns schoenen

Kijk vooral eens bij de aanbiedingen van Djinns schoenen om te zien wat er allemaal aan prachtige Djinns sneakers te koop is bij de belangrijkste schoenenwinkels en wat deze hippe sneakers kosten.
Djinns maakt hoge sneakers en lage sneakers in diverse modellen en vele kleurstellingen. Het zijn bijzonder hippe sneakers om te zien. Origineel en vaak met veel kleur. Er zijn Djinns schoenen voor zowel vrouwen als mannen.


Informatie Djinns

Djinns (officieel geschreven als Djinn's) is een Duits streetwear merk dat in 2001 is opgericht. Naast schoenen maken ze ook streetwear als caps, tassen, beanies en hoedjes. Alles wordt met veel zorg gemaakt en is uitstekend van kwaliteit. Het is echter vooral het hippe uiterlijk van de Djinns sneakers en andere Djinns streetwear waardoor het merk zo populair is onder jongeren.Djinns schoenen en andere producten van het merk zijn te koop in heel Europa, Japan en veel andere landen. Djinns werkt voor de promotie van zijn schoenen en hoofddeksels veel samen met hiphop artiesten zoals Emil Kosak, Boris Hoppek, Henry Obasi en BüroDestruct.


Menu :
-->