Informatie, tips en nieuws

Home » , , » Rapisardi. Sandalen en andere damesschoenen en laarzen

Rapisardi. Sandalen en andere damesschoenen en laarzen


Rapisardi is een Italiaans merk damesschoenen dat vooral bekend is om zijn dameslaarzen, slippers en vooral sandalen. Rapisardi maakt met de hand prachtige schoenen en laarzen voor dames. Zelfs voor Italiaanse begrippen is Rapisardi een verfijnd merk dat elegante en stijlvolle damesschoenen en dameslaarzen maakt.

Zoals (bijna) alle goede Italiaanse schoenfabrikanten maakt Rapisardi veel gebruik van het prachtige leer van hoge kwaliteit dat uit dat land komt, maar ook kurk is een materiaal dat we veel in Rapisardi schoenen en laarzen tegenkomen.

Aanbiedingen Rapisardi schoenen

Rapisardi schoenen en laarzen zijn verbazend voordelig als je de hoge kwaliteit van de schoenen, het vakmanschap waarmee ze gemaakt worden en de elegantie en stijl van de schoenen en laarzen in acht nemen. 

Kijk maar bij de aanbiedingen van Rapisardi schoenen hoe voordelig de schoenen en laarzen van dit Italiaanse topmerk kunnen zijn.
Informatie Rapisardi schoenen

Tegenwoordig is Rapisardi een bekende Italiaanse topfabrikant van schoenen en laarzen voor dames. Maar in 1959 begon het merk heel bescheiden in een werkplaats waar met de hand slippers, sandalen en pumps gemaakt werden. Deze Rapisardi damesschoenen waren echter een groot succes en de Rapisardi's werden beroemd tot in het verre buitenland. Hierdoor maakte Rapisardi een grote groei door, maar het Italiaanse merk bleef kwaliteit leveren en bleef zijn schoenen en laarzen met de hand maken.


Wel groeide Rapisardi altijd met de mode mee. Rapischoenen zien er daardoor altijd modieus en eigentijds uit. Kijk maar bij de bovengenoemde aanbiedingen om de modellen te zien. En kijk dan vooral eens naar de Rapisardi sandalen en laarzen.
Menu :
-->