Informatie, tips en nieuws

Home » » Rohde pantoffels en schoenen en de beste winkels om ze goedkoop te kopen

Rohde pantoffels en schoenen en de beste winkels om ze goedkoop te kopen


Rohde is een Duits merk schoenen dat wereldberoemd is om zijn geweldige pantoffels. Hoewel ze ook andere comfortabele casual schoenen maken zoals clogs, huisschoenen, sneakers, wandelschoenen, slippers en sandalen zijn het vooral de Rohde sloffen waaraan het merk zijn prima reputatie te danken heeft.

Rhode pantoffels en schoenen aanbiedingen

Rohde pantoffels en andere Rohde schoenen zijn comfortabel en heel goed van kwaliteit. Bovendien zijn de Rohde pantoffels en schoenen heel betaalbaar, kijk maar eens bij de aanbiedingen van Rohde schoenen.Informatie Rohde schoenen

Rohde is al een oud schoenmerk uit Duitsland. De leerlooierij die de basis voor de schoenenfabriek vormde werd al in 1862 opgericht. In 1947 ging men onder de naam Erich Rohde schoenen verkopen. De naam Erich Rohde wordt nog steeds gebruikt voor de schoenen uit deze fabriek. Ook het label Rohde Erich komen we regelmatig tegen.

In de loop der tijd is Rohde uitgegroeid tot één van de belangrijkste fabrikanten van schoenen in Duitsland, en dat is een knappe prestatie want in Duitsland worden veel schoenen gemaakt en Duitsland is vele goede schoenmerken rijk. Duitse merken staan vooral bekend om hun hoge kwaliteit en hoog draagcomfort. Ook bij Rohde schoenen en Rohde pantoffels is dat het geval. Alle pantoffels en schoenen van dit merk zijn gemaakt van soepele zachte leersoorten. Rohde pantoffels bieden veel draagconfort. Dat is heel belangrijk bij goede pantoffels en andere vrijetijdsschoenen.
Menu :
-->