Informatie, tips en nieuws

Home » » Pajar snowboots en andere outdoor laarzen en schoenen

Pajar snowboots en andere outdoor laarzen en schoenen


Pajar is een outdoor merk uit Canada dat geweldige outdoor schoenen en outdoor laarzen maakt. Vooral de Pajar snowboots zijn heel populair, deze snowboots worden wel de Rolls Royce onder de winterlaarzen genoemd.

Maar Pajar maakt ook andere outdoor schoenen, zoals hoge sneakers en veterschoenen die tegen zware winterse omstandigheden bestand zijn en regenlaarzen van uitstekende kwaliteit. Vooral onder winterse omstandigheden komen Pajar laarzen en schoenen goed tot hun recht. 

Pajar aanbiedingen beste winkels

Kijk bij de aanbiedingen van Pajar schoenen wat de winkels in Nederland aan Pajar laarzen en schoenen te bieden hebben en wat deze Pajar schoenen en laarzen kosten.Informatie Pajar schoenen en laarzen

Pajar werd in 1963 opgericht door Paul Golbert, een Franse jager die naar Canada was getrokken om daar te jagen. Hij vond geen snowboots die zijn voeten warm en droog hielden in de Noord-Canadese wildernis, en Golbert besloot deze snowboots zelf te gaan maken. Hij noemde zijn kersverse schoenenmerk naar zichzelf, zijn zoon en zijn vrouw: PAul, JAcques en Rachel.Pajar groeide uit van een klein merk snowboots voor jagers en avonturiers tot één van de belangrijkste schoenfabrikanten van Canada. Pajar maakt stoere outdoorlaarzen voor heren, maar de met schapenvacht of kunstbont gevoerde snowboots zijn vooral bij dames erg populair.


Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen wat er aan Pajar snowboots en andere Pajar outdoor schoenen te koop is en wat deze Pajar snowboots, laarzen en schoenen moeten kosten.


Menu :
-->