Informatie, tips en nieuws

Home » » Van Bommel schoenen. Online prima te betalen

Van Bommel schoenen. Online prima te betalen


Het zal niet meevallen om in de wereld een schoenmerk te vinden dat ouder is dan Van Bommel. Er werden namelijk als in 1795 Van Bommel schoenen gemaakt. Het geslacht Van Bommel schoenmakers gaat zelfs nog minimaal een eeuw verder terug.

Van Bommel is een Nederlands schoenmerk dat vooral bekend is om zijn nette herenschoenen. Van Bommel schoenen zijn verre van goedkoop, maar het zijn wel herenschoenen van hoge kwaliteit. Schoenen die iedere cent waard zijn. Kijk bij de aanbiedingen van Van Bommel schoenen om deze kwaliteitsschoenen  zo goedkoop mogelijk te kopen.

Floris van Bommel

Toen er na 1990 steeds meer vraag naar sportieve casual schoenen kwam ging Van Bommel deze ook maken. Dit deden ze onder een apart label, Floris van Bommel, genoemd naar de zoon van de toenmalige directeur. Inmiddels is Floris zelf één van de drie Van Bommels die aan het hoofd van het oude familiebedrijf staat. Als tiende generatie Van Bommels. Kijk hier voor aanbiedingen van Floris van Bommel schoenen.

Inmiddels overtreft het aanbod aan Floris van Bommel schoenen dat van de meer klassieke Van Bommels.Stijlvol en van hoge kwaliteit

Of de schoenen nu onder de naam Van Bommel of Floris van Bommel verkocht worden, in beide gevallen zijn het zeer verzorgde herenschoenen van hoge kwaliteit. Hele stijlvolle schoenen, of het nu zakelijke veterschoenen, instappers of enkellaarzen zijn.


Kijk voor deze prachtige schoenen tegen een zo laag mogelijke prijs bij de hier boven genoemde aanbiedingen van Van Bommel schoenen.
Menu :
-->