Informatie, tips en nieuws

Home » , , » Salomon schoenen en laarzen. De beste en goedkoopste online aanbiedingen

Salomon schoenen en laarzen. De beste en goedkoopste online aanbiedingen


Wandelschoenen, hardloopschoenen, snowboots, skischoenen, maar ook gewoon sneakers. Salomon is een merk schoenen dat van vele markten thuis is. Als het maar sportief is! Salomon schoenen zijn uitstekende outdoorschoenen voor heren, dames en kinderen.


Salomon schoenen zijn altijd van hoge kwaliteit. Het Franse outdoormerk is helemaal gericht op schoenen, kleding en accessoires die onder de zwaarste omstandigheden moeten functioneren. 

Aanbiedingen Salomon schoenen beste winkels

Kijk bij de aanbiedingen van Salomon schoenen om de Salomon schoenen goedkoop te bemachtigen. De aanbiedingen in dit overzicht komen van de beste schoenenwinkels en sportwinkels van Nederland. Deze webshops leveren ook in België.


Informatie Salomon schoenen

Salomon heeft zijn thuisbasis in de Franse Alpen. Het was aanvankelijk een echt bergsportmerk dat in 1947 door Georges Salomon werd opgericht. In eerste instantie maakte Salomon vooral ski-materialen, later kwamen de Salomon skischoenen en daarna de snowboots en andere Salomon outdoorschoenen zoals wandelschoenen, wandelsandalen, hardloopschoenen en uiteindelijk kwamen er ook Salomon sneakers.


Dit was een gevolg van de overname van Salomon door Adidas, waarna het merk internationaal snel groeide en zich op een bredere markt ging richten. Sinds 2005 is Salomon in Finse handen. De Amer Sports Group is sindsdien eigenaar van Salomon. Ook o.a. Atomic is eigendom van deze holding uit Finland.


Kijk bij de eerder genoemde aanbiedingen van Salomon schoenen om te zien wat dit outdoormerk allemaal aan mooie schoenen en laarzen te bieden heeft.Menu :
-->