Informatie, tips en nieuws

Home » , » Sorel. Snowboots en andere schoenen en laarzen. Beste aanbiedingen online winkels

Sorel. Snowboots en andere schoenen en laarzen. Beste aanbiedingen online winkels


Sorel is een Canadees outdoor merk dat onder andere een prachtige collectie snowboots en moonboots uitbrengt. Het zijn prachtige winterlaarzen om te zien, die de meest natte en extreme situaties die baas kunnen. Daarnaast brengt Sorel ook andere modellen schoenen en laarzen op de markt. Ook deze zijn allemaal van topkwaliteit en mooi om te zien.

Als je echt goede winterlaarzen zoekt die je voeten onder alle omstandigheden warm en droog houden, kijk dan vooral eens naar de Sorel snowboots en de andere Sorel winterlaarzen. Het zijn prachtige leren laarzen van hoge kwaliteit die zijn voorzien van eens stevige rubberen zool. 

Sorel laarzen en schoenen zijn heel comfortabel om te dragen en zien er heel mooi uit. Kijk bijvoorbeeld maar eens naar de Sorel herenlaarzen. Dit zijn prachtige leren winterlaarzen met een stoer uiterlijk.Aanbiedingen Sorel bij de beste winkels

Een goed beeld van alle Sorel laarzen en schoenen krijg je als je kijkt in het overzicht aanbiedingen Sorel laarzen en schoenen. In dit overicht staan de aanbiedingen van alle belangrijke schoenenwinkels en andere verkooppunten van Sorel schoenen en laarzen.Informatie Sorel laarzen en schoenen

Het merk Sorel werd in 1962 opgericht door de Kaufman Rubber Company in de stad Kitchener (Ontario, Canada). Met succes, want de Sorel laarzen werden de meest verkochte winterlaarzen ter wereld. Toch ging Kaufman in de zomer van 2000 failliet. Columbia Sportswear, een grote Amerikaanse fabrikant van sportkleding en schoenen, nam Sorel toen over. Na deze overname ging Sorel naast snowboots en winterlaarzen ook andere producten maken zoals nylon outdoorkleding en werkkleding. Sorel is echter nog steeds het meest bekend om zijn prachtige snowboots en Sorel laarzen.


Menu :
-->