Informatie, tips en nieuws

Home » , , » Dubarry laarzen. Outdoor laarzen voor dames en heren (aanbiedingen)

Dubarry laarzen. Outdoor laarzen voor dames en heren (aanbiedingen)Dubarry laarzen zijn prachtige stijlvolle laarzen voor heren en dames. De laarzen van Dubarry of Ireland (zoals het merk officieel heet) zijn gemaakt van leer. Dat maakt Dubarry laarzen tot luxe laarzen die helaas behoorlijk prijzig zijn. Maar soms mag kwaliteit best geld kosten.


Dubarry laarzen zijn namelijk wel bijzonder goed en bijzonder mooi. Het zijn laarzen die je voor vele jaren koopt. Bij goed onderhoud blijven ze altijd mooi.

Wil je weten wat Dubarry laarzen kosten? Kijk dan bij de aanbiedingen van Dubarry laarzen bij de Nederlandse schoenenwinkels. Daar vind je Dubarry laarzen tegen de laagste prijzen.


De exclusieve leren Dubarry laarzen zijn er voor dames en heren, en als hoge en laarzen laarzen. Het zijn luxe leren laarzen die je voeten droog en warm houden, onder meer door de goretex binnenvoering. Dubarry laarzen zijn zeer geschikt voor buitenactiviteiten, ook in de winter. Ze worden veel bij de jacht gebruikt, maar zijn ook zeer geschikt voor een boswandeling of een tocht door een drassig weiland.


Informatie Dubarry of Ireland

Dubarry is een Iers schoenenmerk dat in 1930 begon met het maken van mocassins, maar al snel schakelde men helemaal over op leren outdoor laarzen. Hier was in het natte Ierland veel meer behoefte aan.Nog steeds is Dubarry of Ireland min of meer gespecialiseerd in lage en hoge outdoor laarzen voor heren en dames. Al maakt Dubarry ook tassen, outdoorkleding en schoenen. Maar deze Dubarry schoenen zijn in Nederland een stuk lastiger te vinden dan de beroemde Dubarry laarzen.


Menu :
-->