Informatie, tips en nieuws

Home » » Maripé damesschoenen en dameslaarzen. Italiaanse schoenen en laarzen voor dames

Maripé damesschoenen en dameslaarzen. Italiaanse schoenen en laarzen voor dames


Maripé schoenen zijn stijlvolle damesschoenen en dameslaarzen. De naam klinkt Frans, maar Maripé schoenen en laarzen komen uit Italië. En geen land is zo goed in het maken van elegante damesschoenen en dameslaarzen als Italië!

Elegant, stijlvol, vrouwelijk, en van hoge kwaliteit, dat zijn kenmerken die op Maripé schoenen en laarzen van toepassing zijn. Het zijn met zorg, liefde en vakmanschap gemaakte damesschoenen en dameslaarzen. Maripé laarzen en schoenen zijn met zorg afgewerkt. De collectie Maripé schoenen is bijzonder breed. Noem een soort schoen, en Maripé heeft ze in het assortiment. Van pumps tot sneakers, van sandalen tot hoge laarzen. Kijk bij de aanbiedingen van Maripé schoenen voor het aanbod en de prijzen van Maripé laarzen en schoenen.


Informatie Maripé schoenen

Maripé maakt al sinds 1947 damesschoenen en dameslaarzen. Destijds werd het merk door de schoenmaker Roberto Panizzolo Maripé opgericht in een dorpje in de buurt van Venetië.


De stijl van Maripé schoenen is vaak klassiek met een modern tintje. Het zijn schoenen en laarzen die makkelijk te combineren zijn met kleding in vele stijlen. Doordat het design vrij tijdloos is kun je deze schoenen vele jaren dragen. Niet alleen het uiterlijk maar ook de hoge kwaliteit van Maripé schoenen en laarzen laat dat toe.


Menu :
-->