Informatie, tips en nieuws

Home » » Ecco schoenen. Bij deze winkels koop je Ecco goedkoop online

Ecco schoenen. Bij deze winkels koop je Ecco goedkoop online


Het Deense Ecco is één van de grootste fabrikanten van schoenen ter wereld. Ecco maakt alle soorten schoenen voor dames, heren en kinderen. Deze Ecco schoenen zijn van prima kwaliteit en zien er goed uit.


Ecco schoenen in Nederland en België

Ecco schoenen zijn in Nederland en België bij veel verkooppunten te koop.
Kijk bij de aanbiedingen van Ecco schoenen voor de mooiste Ecco schoenen tegen de laagste prijzen.


Informatie Ecco schoenen

De oprichter van Ecco is de Deen Karl Toosbuy. Deze runde na zijn opleiding tot schoenmaker in de jaren 30 van de vorige eeuw een schoenenfabriek in Kopenhagen als manager. Hoewel hij het in deze fabriek voor het zeggen had droomde hij van een eigen schoenmerk. Toosbuy voegde daad bij woord en kocht net boven de Duitse grens een oude fabriek.Hiermee legde hij de basis voor Ecco, één van de grootste schoenmerken ter wereld.


Uniek aan Ecco is dat ze alles zoveel mogelijk in eigen fabrieken maken. Ook de materialen van de schoenen. Zo heeft Ecco eigen leerlooierijen. Op deze manier weten ze zeker dat al hun grondstoffen van hoge kwaliteit zijn.Ecco maakt vrijwel alle soorten schoenen voor dames, heren en kinderen. Maar outdoor schoenen zoals wandelschoenen en hardloopschoenen zijn erg belangrijk voor het Deense merk. Verder zijn er Ecco schoenen voor zakelijk en voor casual gebruik.Kijk voor alle mooie Ecco schoenen en Ecco laarzen tegen de laagste prijs bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van schoenen van dit Deense schoenenmerk.

Menu :
-->