Informatie, tips en nieuws

Home » , » Aanbiedingen Reebok schoenen. Sportschoenen, sneakers en meer.

Aanbiedingen Reebok schoenen. Sportschoenen, sneakers en meer.


Reebok is een Brits merk dat zich heeft ontwikkeld van een sportmerk tot een fabrikant van sportkleding en sportschoenen tot een grote internationale producent van casual mode en casual schoenen.

Op schoenengebied zijn de sportschoenen en sneakers nog steeds het meest belangrijk voor Reebok, maar ze maken ook andere soorten casual Reebok schoenen zoals sandalen en slippers. Kijk bij de aanbiedingen van Reebok schoenen wat dit Britse merk allemaal aan schoenen te bieden heeft en wat deze Reebok schoenen kosten.Reebok sportschoenen zijn er voor diverse sporten. Er zijn bijvoorbeeld Reebok schoenen voor wandelen, dansen, hardlopen, fitness, tennis en zelfs zwemmen.

Informatie Reebok

Reebok werd al in 1958 opgericht maar was de eerste 20 jaar van zijn bestaan een klein onopvallend sportmerk. Daar kwam verandering in toen de Amerikaan Paul Fireman in Engeland de Reebok schoenen ontdekte en deze in Amerika introduceerde. Hij bracht de Reebok sportschoenen daar op de markt als dure exclusieve Europese schoenen en dat bleek een gouden greep. Ondanks dat de Reebok schoenen peperduur waren werden ze massaal in Amerika verkocht.In de jaren 80 was het merk Reebok op de hoogtepunt van zijn populariteit. Ze brachten toen ook opvallende sportschoenen op de markt met luchtkamers die met een pompje met lucht konden worden gevuld. Ook maakte Reebok naam als officiële schoenleverancier voor de NBA, de NFL en Major League Baseball.

Sinds 2006 is Reebok eigendom van Adidas.Menu :
-->