Informatie, tips en nieuws

Home » , » Peter Kaiser schoenen. Aanbiedingen, vaak met hoge korting

Peter Kaiser schoenen. Aanbiedingen, vaak met hoge korting


Peter Kaiser schoenen zijn damesschoenen die gewild zijn over de hele wereld. De schoenfabrikant uit Duitsland exporteert 60% van zijn schoenen. Vooral de Peter Kaiser pumps zijn overal ter wereld heel populair.

En dat is niet voor niets. Peter Kaiser pumps zijn (evenals andere Peter Kaiser schoenen) modieus en elegant om te zien. Maar het zijn ook damesschoenen van hoge kwaliteit die heerlijk zitten en lopen. En Peter Kaiser schoenen zijn goed te betalen, kijk maar bij de aanbiedingen van Peter Kaiser schoenen voor het aanbod van de grote en belangrijke schoenenwinkels.


Soorten Peter Kaiser schoenen

Er zijn vele soorten Peter Kaiser damesschoenen. Het Duitse schoenmerk maakt vooral pumps, maar ook veel ballerina's, sandalen, laarzen en laarsjes. De overeenkomst tussen al deze verschillende Peter Kaiser schoenen is dat jet representatieve schoenen zijn. Modieus en netjes. Peter Kaiser schoenen worden dan ook veel door carrièrevrouwen gedragen. Het zijn damesschoenen die je uitstekend zakelijk kunt dragen. Elegant, smaakvol, maar ook representatief.


Informatie Peter Kaiser schoenen

Peter Kaiser is één van de oudste schoenmerken die er bestaat. Het merk werd al in 1838 opgericht door naamgever Peter Kaiser. De fabriek was gevestigd in Pirmasens, in die tijd het centrum van de Duitse schoenindustrie. Al binnen vijf jaar begon het merk zijn schoenen te exporteren.

Later kwam de export van goedkope schoenen uit Italië en Portugal op gang en veel Duitse schoenfabrikanten kwamen (evenals de Nederlandse) in de problemen. Door zich te specialiseren in damesschoenen en door een hoge kwaliteit schoenen aan te bieden kon Peter Kaiser de concurrentie uit goedkope landen het hoofd bieden. Toch opende ook Peter Kaiser naast de fabriek in het Duitse Permasens ook een fabriek in Portugal. Hier wonder de Peter Kaiser schoenen echter met dezelfde zorg, dezelfde materialen en dezelfde technieken gemaakt als in Duitsland zodat je geen verschil ziet.


Vandaag de dag is Peter Kaiser een groot merk schoenen met meer dan 700 medewerkers,  een jaaromzet van circa 50 miljoen euro, en een jaarproductie van een miljoen paar schoenen. Toch is het bedrijf dat Peter Kaiser schoenen maakt nog steeds in handen van de familie.
Menu :
-->