Informatie, tips en nieuws

Home » , » Papillio schoenen. Hippe Birkenstock sandalen en slippers

Papillio schoenen. Hippe Birkenstock sandalen en slippers


Iedereen kent de Birkenstock schoenen, heel comfortabele sandalen en slippers die beschikken over een geweldig goed voetbed waarop je probleemloos een hele dag kunt lopen. Dat geldt ook voor Papillio sandalen en slippers. Deze beschikken namelijk over het zelfde uitstekende Birkenstock voetbed.

Birkenstocks met een ander label

Papillio schoenen zijn namelijk eigenlijk Birkenstocks. Ze komen uit dezelfde fabriek en zijn gemaakt volgens dezelfde techniek. Papillio slippers en sandalen zijn echter wat hipper en exclusiever dan de Birkenstocks. Ze hebben vaak een wat meer uitgesproken print met fellere kleuren en/of een wat drukker design.

Goedkoop Papillio schoenen online kopen

Kijk bij de aanbiedingen van Papillio schoenen wat deze sandalen en slippers kosten bij de belangrijkste winkels in Nederland (die ook in België leveren). Veel winkels leveren deze comfortabele sandalen en slippers.Papillio schoenen beschikken over het bijzonder goede Birkenstock voetbed met een zool die over niet minder dan vijf lagen beschikt. Dit betreft achtereenvolgens velours, jute, kurk, jute en een EVA loopzool. Ieder van deze materialen heeft zijn eigen sterke eigenschappen die zorgen voor de hoge kwaliteit die de Papillio schoenen hebben.


Kijk voor de actuele lage prijzen bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Papillio schoenen.
Menu :
-->