Informatie, tips en nieuws

Home » » Replay schoenen en laarzen. Winkels om ze goedkoop online te kopen

Replay schoenen en laarzen. Winkels om ze goedkoop online te kopen


Replay is een bekend Italiaans modemerk dat onder andere heel mooie schoenen maakt. Replay maakt alle soorten schoenen en laarzen voor dames, heren, meisjes en jongens. Replay schoenen zijn modieuze schoenen en laarzen van prima kwaliteit.

Mooie schoenen en laarzen van goede kwaliteit tegen heel betaalbare prijzen. Zo kun je Replay schoenen omschrijven. Soms zijn Replay schoenen zelfs goedkoop, kijk maar bij de aanbiedingen van Replay schoenen bij de belangrijkste online schoenenwinkels.


Informatie Replay schoenen

Replay is in 1978 opgericht door de Italiaanse modeontwerper Claudio Buziol. Opmerkelijk, hij was toen pas 21 jaar oud! Het concern bestaat tegenwoordig uit verschillende onderdelen zoals Replay (mode voor volwassenen), Replay & Sons (kinderkleding) en Replay Footwear (schoenen en laarzen).

De naam Replay is heel toevallig tot stand gekomen. Buziol had een merknaam nodig voor zijn kleding. Tijdens het WK voetbal in Argentinië zag hij keer op op keer het woord re-play op het beeld. Dat leek hem wel een geschikte naam voor zijn kleding in vintage stijl.


Claudio Buziol overleed in 2005 op 48-jarige leeftijd. Sinds 2010 is 51% van de aandelen van Fashion Box (het moederbedrijf van Replay) in handen van de Equibox Holding. De overige 49% is in handen van de kinderen en kleinkinderen van Buziol.

Kijk vooral eens bij de bovengenoemde aanbiedingen van Replay schoenen als je mooie modieuze schoenen of laarzen voor dames, heren of kinderen zoekt.


Menu :
-->