Informatie, tips en nieuws

Home » » Romika schoenen. Comfortabele schoenen en laarzen.

Romika schoenen. Comfortabele schoenen en laarzen.


Ben je op zoek naar nieuwe schoenen of laarzen? En stel je hoge eisen aan het comfort van deze schoenen? Kijk dan eens naar de collectie Romika schoenen en laarzen. Romika maakt zeer confortabele schoenen voor dames, heren en kinderen.

Romika is een specialist in comfortschoenen, schoenen met een bijzonder hoog draagcomfort. Deze schoenen en laarzen worden gemaakt van materialen die de huid ontzien, en er wordt gebruik gemaakt van nieuwe materialen en technieken zoals Romidry-temp dat er voor zorgt dat de temperatuur in de schoenen altijd de ideale 32,5 graden is.

Ondanks al dit comfort en de zeer hoge kwaliteit zijn Romika schoenen heel betaalbaar. Kijk maar bij de aanbiedingen van Romika schoenen wat deze comfortabele schoenen en laarzen kosten bij de beste schoenenwinkels in Nederland (die ook in België leveren).


Informatie Romika

Romika is een Duitse schoenenfabrikant die al menig jaar schoenen maakt. Romika is in 1920 opgericht en maakt sindsdien schoenen waarbij de pasvorm en draagcomfort bovenaan staan, en die er bovendien ook mooi en goed uitzien.

Romika gebruikt zoals zoveel schoenenfabrikanten leer voor zijn schoenen en laarzen, maar bij Romika schoenen kom je nog veel meer materialen tegen. Vaak heel vernieuwende materialen die ontwikkelt zijn voor een hoog draagcomfort. Hier boven noemde wel al Romidry-temp, een door de NASA ontwikkelt high tech materiaal dat heel goed in staat is om warmte te regelen. Romidry-temp zorgt er voor dat de temperatuur binnen de schoenen altijd gelijk is, de ideale 32,5 graden.


Een ander materiaal dat we bij Romika schoenen veel tegenkomen is Top Dry Tex dat er voor zorgt dat de schoenen en laarzen volledig waterdicht zijn maar toch ook goed ademen. Of neem Amaretta, en geweven materiaal van microvezel. Amaretta is fluweelzacht (en dus zeer aangenaam om te dragen) maar ook sterk en soepel. Romika schoenen met Amaretta ademen bijzonder goed en zorgen voor een geweldige absorbatie van vocht.

Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Romika schoenen voor een overzicht van alle prijzen en alle modellen Romika schoenen voor heren, dames en kinderen.


Menu :
-->