Informatie, tips en nieuws

Home » , » Satorisan schoenen. Vintage sneakers

Satorisan schoenen. Vintage sneakers


Satorisan is een Spaans merk schoenen dat prachtige vintage sneakers maakt. Zoals de merknaam al doet vermoeden is Japan een grote inspiratiebron voor de ontwerpers van de Satorisan schoenen.

Satorisan sneakers hebben een uitstraling die anders is dan die van andere sneakers. Mysterieus en mystiek. Dikt komt vooral door de kleurstellingen en de prints van de Satorisan schoenen. Maar ook de vormgeving is net even anders. En de Satorisan schoenen hebben een prachtige vintage uitstraling. Het zijn echte vintage sneakers!

Aanbiedingen Satorisan schoenen

Kijk bij de aanbiedingen van Satorisan schoenen en constateer dat deze mooie vintage schoenen niet alleen mooi en van goede kwaliteit zijn, maar ook nog eens heel betaalbaar zijn.


Informatie Satorisan schoenen

Satorisan is een jong merk schoenen dat pas sinds 2010 bestaat. De oprichters hebben echter al eerder hun sporen in de schoenenwereld verdiend. Met Satorisan wilde ze een nieuw merk schoenen in de markt zetten met kwaliteitsschoenen met een unieke uitstraling. Dit is ze bijzonder goed gelukt. Zo goed dat Satorisan zich naast vintage sneakers nu ook op andere soorten vintage schoenen gaat richten zoals booties, instappers en winterlaarzen.


Satorisan schoenen hebben een eigen ziel volgens de ontwerpers. Daarom is voor de naam Satorisan gekozen. De Satori is een dier uit de Japanse mythen. Het is een aap-achtig monster dat in staat is om bij mensen in het hart te kijken. Satori is ook een term uit het boedisme. Daar betekent het geluk door inzicht.

Satorisan schoenen moet je zeker eens bekijken als je op zoek bent naar bijzondere vintage sneakers met een uniek uiterlijk dat verweerd en karaktervol is. Echte vintage sneakers!


Menu :
-->