Informatie, tips en nieuws

Home » » Agatha Ruiz de la Prada schoenen. Unieke kinderschoenen

Agatha Ruiz de la Prada schoenen. Unieke kinderschoenen


Agatha Ruiz de la Prada is een bijzonder originele Spaanse modeontwerpster. Ze staat bekend om haar bontgekleurde kleding en schoenen. Agatha Ruiz de la Prada schoenen zijn er voor meisjes, jongens en dames. Alleen de Agatha Ruiz de la Prada kinderschoenen zijn echter in Nederland en België makkelijk verkrijgbaar.

In ons land kunnen we dus Agatha Ruiz de la Prada schoenen gerust als kinderschoenen beschouwen. Dat etiket past ook wel bij Agatha Ruiz de la Prada schoenen want deze zijn me toch kleurrijk. Designual schoenen zijn er niets bij!

Aanbiedingen Agatha Ruiz de la Prada schoenen

Kijk bij de aanbiedingen van Agatha Ruiz de la Prada schoenen wat er aan schoenen van dit kleurrijke Spaanse modemerk bij de winkels in Nederland en België te koop is.Informatie Agatha Ruiz de la Prada schoenen

Agatha Ruiz de la Prada is een Spaanse markiezin en baronesse die tevens een modeontwerpster is. Een opmerkelijke modeontwerpster want de kleding, accessoires en schoenen die Agatha Ruiz de la Prada maakt zijn zo kleurrijk dat ze met geen ander modemerk te vergelijken zijn.

Agatha Ruiz de la Prada begon haar modemerk in 1981 in Madrid met een collectie damesmode. In de jaren 80 maakte ze naam bij modeshows in Madrid en Barcelona, we werd gezien als een visitekaartje van de Movida Madrileña, een artistieke en culturele revolutie in de jaren 80. Naast artistiek volgde ook commercieel succes.In de jaren 90 breide het merk zich steeds meer uit. Agatha Ruiz de la Prada kwam met badmode, serviesgoed, speelgoed, schoenen, beddengoed, handdoeken, make-up en veel meer. Er kwamen Agatha Ruiz de la Prada in onder andere Madrid, Barcelona , Parijs, Milaan, New York, Porto en Mallorca. Haar artikelen waaronder de Agatha Ruiz de la Prada zijn inmiddels te koop in 140 landen over de hele wereld.
Menu :
-->