Informatie, tips en nieuws

Home » » Chelsea boots voor heren

Chelsea boots voor heren


De chelsea boot is dit seizoen helemaal in, zowel voor vrouwen als voor mannen. Niet verwonderlijk, want chelsea boots zijn mooi, stijlvol, comfortabel en makkelijk tegelijk. Hier meer informatie over chelsea boots voor heren.


Chelsea boots zien er mooie en verzorgd uit. Maar wat veel mannen ook fijn vinden is dat deze laarsjes makkelijk zijn om aan te trekken. Geen veters, riemen of gespen, maar elastieken aan de zijkant die er voor zorgen dat je voeten er zo in glijden. Koop je chelsea boots niet te ruim. In het begin mogen ze best een beetje krap zitten aan de zijkant en moeilijk zijn om aan te strekken. In de loop der tijd wordt het elastiek wat slapper en het leer meer soepel. Te grote laarsjes kunnen dan uitschieten.

Chelsea boots zijn geschikt voor het hele jaar. Vaak zijn ze goed tegen nattigheid beschermd en voorzien van goede zolen die ook onder slechte (gladde) omstandigheden veel grip geven.

Alle informatie over chelsea boots voor heren (incl. aanbiedingen)

Meer weten over chelsea boots voor heren? Over hoe je deze herenlaarsjes kunt combineren? Wat de goede merken zijn? Of wil interessante aanbiedingen zijn? Kijk dan bij informatie over chelsea boots.


Foto: Crockett & Jones chelsea boots
Menu :
-->