Informatie, tips en nieuws

Home » , » Asics schoenen: Sneakers en sportschoenen. Online met korting

Asics schoenen: Sneakers en sportschoenen. Online met korting


Asics schoenen zijn sneakers en sportschoenen uit Japan. Asics behoort tot de allergrootste schoenmerken op deze gebieden. Asics sneakers en sportschoenen zijn van hoge kwaliteit en goed betaalbaar.

Aanbiedingen Asics schoenen beste winkels

Bij Asics kun je terecht voor sneakers voor dames, heren en kinderen, en voor sportschoenen van alle mogelijke merken. Kijk bij de aanbiedingen van Asics schoenen voor het aanbod van Asics sneakers en sportschoenen bij alle belangrijke schoenenwinkels en online sportzaken.


Asics mag dan een Japans merk zijn, de naam is latijn. Asics is de afkorting van Anima Sana In Corpore Sano (Een gezonde geest in een gezond lichaam).


Het merk is in 1949 als Onitsuka opgericht door Kihachiro Onitsuka. De naam Onitsuka ken je waarschijnlijk wel van het schoenmerk Onitsuka Tiger. Dit is een label waaronder Asics sneakers verkoopt.


De eerste Onitsuka schoenen waren basketbalschoenen. Deze beschikten over zuignappen, een uitvinding van  Kihachiro Onitsuka. Dankzij deze zuignappen konden basketbalspelers snel stoppen en starten zonder uit te glijden.


Het merk hield zijn naam Onitsuka tot 1977. Toen fuseerde het met sportkledingfabrikant GTO en kledingfabrikant Jelenk en het fusiebedrijf kreeg de naam Asics.


Menu :
-->