Informatie, tips en nieuws

Home » » Blackstone schoenen, laarzen en laarzen goedkoop online kopen

Blackstone schoenen, laarzen en laarzen goedkoop online kopen


Blackstone schoenen zijn mooie trendy schoenen voor heren en dames uit Nederland. Blackstone schoenen en laarzen zien er luxueus uit, maar ook stoer en nonchalant. Het zijn perfecte casual schoenen. Blackstone schoenen en laarzen worden gemaakt van goede en luxe materialen zoals leer en suède.

Ondanks de hoge kwaliteit en de geweldige uitstraling zijn Blackstone schoenen heel betaalbaar. Kijk maar bij de aanbiedingen van Blackstone schoenen bij de belangrijkste schoenenwinkels in Nederland.

Blackstone schoenen zijn er voor dames en heren, maar ook voor jongens en meisjes. Blackstone maakt schoenen en laarzen in vele modellen zoals sneakers, booties, snowboots, hoge en middelhoge laarzen, nette veterschoenen, instappers en veel meer.


Blackstone is een merk schoenen dat sinds 1992 bestaat. Het is sindsdien uitgegroeid tot een merk met een ijzersterke reputatie dat ook in het buitenland bekendheid geniet. De maker van Blackstone schoenen is schoenfabrikant J.A. de Bruijn BV uit Gouda, een schoenfabriek die al generaties lang schoenen maakt. Ooit begon J.A. de Bruijn als fabrikant van werkschoenen. Dat verklaart misschien mede het stoere uiterlijk van veel Blackstone schoenen en laarzen.
Menu :
-->