Informatie, tips en nieuws

Home » , » Gaastra schoenen. Sneakers en andere casual schoenen

Gaastra schoenen. Sneakers en andere casual schoenen


Gaastra is een Nederlands modemerk dat prachtige casual schoenen maakt. Het zijn sportieve schoenen die comfortabel zitten. Veel lage en hoge sneakers, maar ook booties, slippers, instappers, bootschoenen en sandalen.

De collectie Gaastra schoenen bestaat vooral uit herenschoenen, maar ook voor dames en kinderen maakt dit merk vele mooie sneakers en andere casual schoenen. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Gaastra schoenen wat dit Nederlandse merk allemaal aan mooie schoenen en laarzen maakt en wat deze moeten kosten.


Sinds 2000 is Gaastra eigendom van een ander groot Nederlands merk in casual mode, namelijk McGregor. Maar daar gaat een lange geschiedenis aan vooraf. Gaastra bestaat namelijk al sinds 1887, maar in eerste instantie was het een zeilmakerij in Sneek. Later ging Gaastra echter ook zeilkleding en zeilschoenen maken, met veel succes.Eind jaren 90 schakelde het Friese bedrijf helemaal over op casual mode en casual schoenen, en enkele jaren later volgde de overname door McGregor die op dezelfde markt actief is.


Kijk bij de hierboven genoemde aanbiedingen van Gaastra schoenen wat Gaastra allemaal voor moois aan schoenen maakt voor heren, dames, jongens en meisjes, en zie wat al deze Gaastra schoenen kosten bij de belangrijke schoenenwinkels in Nederland.


Menu :
-->