Informatie, tips en nieuws

Home » » Gaimo schoenen. Espadrilles in een modern jasje

Gaimo schoenen. Espadrilles in een modern jasje


In Spanje en Zuid Frankrijk worden ze al eeuwen gedragen, maar in Nederland en België leren we espadrilles de laatste jaren pas goed kennen. Maar in de zomer zien we ook hier steeds meer espadrilles in het straatbeeld. De beste van deze espadrilles komen uit Spanje, zoals Gaimo espadrilles.

Gaimo espadrilles zijn handgemaakte espadrilles van hoge kwaliteit. Ze maken de traditionele Spaanse espadrilles maar ook veel moderne (en modieuze) varianten daarop. 

Aanbiedingen Gaimo schoenen

Kijk maar eens  bij de aanbiedingen van Gaimo schoenen wat dit Spaanse merk allemaal in Nederland en België te bieden heeft.


Naast espadrilles maakt Gaimo ook sandalen, slippers, veterschoenen, pumps, sneakers en andere modellen schoenen, maar al deze Gaimo schoenen zijn in de stijl van de traditionele espadrilles. Zo kom je de voor espadrilles zo kenmerkende zool van touw bij al deze schoenen tegen. Zowel bij pumps als bij sneakers. Soms levert dat heel originele schoenen op. Eigenzinnig, modieus en stijlvol. Altijd van goede kwaliteit en soms met een verbazend voordelige prijs.


Informatie Gaimo schoenen

Gaimo transformeert de eenvoudige Spaanse espadrille (ooit een schoen van gras en jute voor arme boeren) tot een prachtige modieuze schoen. Ze hebben de espadrille als het ware opnieuw uitgevonden. Met de hand maken ze er echte kunstwerkjes van. Stijlen worden gecombineerd, en originele materialen worden gebruikt. ook is Gaimo er een meester in de stijl van de espadrille te mixen met hedendaagse schoenen en hedendaagse modetrends.Gaimo is een mooi verhaal van een bekend bedrijf wilde de espadrilles opnieuw uit te vinden.
Het bedrijf begon met het ontwerpen van enige traditionele espadrilles, maar later een revolutie in de wereldwijde markt door het creëren van een meer verfijnde, frisse en vrouwelijke concept van de jute. Onder andere factoren, werd dit bereikt door het mengen van verschillende materialen en het toevoegen van kleine details en versieringen. Alsmede het gebruik van uitstekende stof en leder.

Al meer dan 30 jaar brengen ze, ook buiten Spanje, unieke schoenen van hoge kwaliteit op de markt.


Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen van Gaimo schoenen voor de espadrilles en andere schoenen van dit Spaanse schoenmerk tegen de laagste prijzen.
Menu :
-->