Informatie, tips en nieuws

Home » » Scholl schoenen. Comfortabele schoenen en laarzen (aanbiedingen)

Scholl schoenen. Comfortabele schoenen en laarzen (aanbiedingen)


Scholl schoenen behoren tot de meest comfortabele schoenen die je kunt kopen. Het zijn zogenaamde comfortschoenen maar Scholl schoenen rekenen af met het vooroordeel dat comfortschoenen onmodieus zouden zijn. Scholl schoenen hebben een moderne uitstraling en zien er goed uit.

Bovendien heb je veel keuze uit Scholl schoenen. Tenminste, als je vrouw bent want Scholl maakt alleen damesschoenen. Maar dames hebben de keuze uit vele soorten en modellen laarzen, sandalen, sneakers, enkellaarsjes, slippers, wedges en andere schoenen. Kijk bij de aanbiedingen van Scholl schoenen voor het aanbod en de prijzen.


Informatie Scholl schoenen

Voor de geschiedenis van Scholl schoenen moeten we ver terug gaan. Het merk is in 1904 al opgericht door de arts William M. Scholl die toen pas 22 jaar oud was. Zijn schoenen waren echte comfortschoenen, maar lange tijd waren ze lang niet zo aangenaam om te dragen en modieus als ze nu zijn. Zo waren de "Scholls" die in de jaren 60 en 70 veel gedragen werden houten slippers. Hout kom je trouwens nog wel veel tegen bij Scholl schoenen.


De meeste mensen denken dat Scholl schoenen uit Duitsland komen omdat Scholl Duits klinkt en de meeste comfortschoenen uit Duitsland komen. Maar Scholl is ooit in Amerika (Chicago) ontstaan en heeft zijn hoofdkantoor tegenwoordig in Londen. In 2014 werd het merk gespitst in Scholl (Europa) en Dr. Scholl's (Amerika).
Menu :
-->