Informatie, tips en nieuws

Home » , » Aanbiedingen Sendra laarzen

Aanbiedingen Sendra laarzen


Sendra is een echte specialist in laarzen en laarsjes. Zowel voor dames als voor heren. Aanvankelijk maakte Sendra alleen cowboylaarsjes en andere laarzen in westernstijl, maar het aanbod aan Sendra laarzen is in de loop der tijd breder geworden.

Maar ze zijn zich wel altijd op laarzen blijven richten. En met succes, want op het gebied van dameslaarzen en herenlaarzen is Sendra één van de grootste fabrikanten van schoenen ter wereld.

Voordelig Sendra laarzen kopen

Sendra laarzen zien er prachtig uit en ze zijn van hoge kwaliteit. Goedkoop zijn Sendra laarzen dan ook niet, maar ze zijn wel iedere cent waard. En als je bij de aanbiedingen van Sendra laarzen kijkt (van de beste online schoenenwinkels) dan valt de prijs soms ook nog best mee.


Informatie Sendra laarzen

Door de western stijl denken veel mensen dat Sendra een Amerikaans merk is, maar dat is niet waar. Sendra laarzen komen uit Spanje. De Spaanse naam had dit kunnen verraden. De geschiedenis van het schoenenmerk gaat ver terug. In 1913 ging de jonge Andres Sendra, de zoon van een Spaanse leerlooier, op reis naar Amerika. Daar maakte hij kennis met cowboylaarzen en werd hier helemaal enthousiast van. Zo enthousiast dat hij terug in Spanje het schoenenmerk Sendra Boots opzette. En nu, een eeuw later, is Sendra één van de grootste, beste en belangrijkste fabrikanten van laarzen ter wereld.


Sendra maakt hoge laarzen en lage laarzen (booties, enkellaarzen) voor zowel vrouwen als mannen. Alle Sendra laarzen worden grotendeels met de hand gemaakt. Dat gebeurt met veel zorg en op details en kwaliteit wordt niet bespaart. Maar daarom is ook ieder paar Sendra laarzen zijn prijs meer dan waard.


Betaal niet teveel voor je Sendra laarzen en kijk bij de bovenaan genoemde aanbiedingen van Sendra laarzen.


Onderwerpen:
Sendra laarsjes, aanbiedingen Sendra laarzen, dameslaarsjes, cowboylaarsjes, Sendra schoenen dames.
Menu :
-->