Informatie, tips en nieuws

Home » , » Yellow Cab schoenen, online aanbiedingen beste winkels

Yellow Cab schoenen, online aanbiedingen beste winkels


Yellow Cab schoenen zijn prachtige streetwear schoenen met een heel speciaal tintje. Voor de rubberen zolen van Yellow Cab schoenen wordt namelijk gebruik gemaakt van gerecycelde autobanden. Hoe urban kunnen streetwear schoenen zijn!

Goedkoop Yellow Cab schoenen kopen

Yellow Cab schoenen kunnen sneakers zijn, maar ook enkellaarzen, sandalen of andere soorten schoenen. De Yellow Cabs zijn er voor heren, dames, jongens en meisjes. Kijk bij de aanbiedingen van Yellow Cab schoenen voor alle modellen de hun laagste prijs.


Informatie Yellow Cab schoenen

De Amerikaanse taxi's uit New York City (de yellow cabs) vormen de inspiratie voor Yellow Cab schoenen. De urban shoes van Yellow Cab doen dan ook Amerikaans aan, maar het merk is zo Amsterdams als de Amsterdamse grachten. In 1992 begonnen de drie oprichters op een bescheiden schaal met hun eigen streetwear schoenenmerk. Daarbij lieten ze zich niet leiden door de trends en de mode, maar gingen ze uit van hetgeen ze zelf mooi vonden.En hun smaak sloot uitstekend aan bij hun doelgroep want Yellow Cab groeide uit tot één van de belangrijkste streetwear schoenmerken.

Kijk bij de aanbiedingen om te zien wat voor mooie schoenen ze allemaal maken.


Onderwerpen:
Yellow Cab sneakers goedkoop, streetwear sneakers heren, aanbiedingen Yellow Cab schoenen met korting.
Menu :
-->