Informatie, tips en nieuws

Home » » Lumberjack schoenen online kopen

Lumberjack schoenen online kopen


Lumberjack is een populair schoenmerk dat alle soorten schoenen voor dames, heren en kinderen maakt. Lumberjack schoenen zien er heel mooi uit, zijn van goede kwaliteit, maar zijn ook heel betaalbaar.

Lumberjack is een merk schoenen met een Amerikaanse naam en een Amerikaanse uitstraling. Toch komen Lumberjack schoenen uit Italië.  De combinatie van de stoere Amerikaanse stijl en de hoge kwaliteit die Italiaanse schoenmakers leveren hebben heel mooie schoenen en laarzen van goede kwaliteit tot gevolg.

Aanbiedingen Lumberjack schoenen

Kijk bij de aanbiedingen van Lumberjack schoenen wat dit merk allemaal aan schoenen en laarzen te bieden heeft en wat deze Lumberjack laarzen en schoenen kosten.


Informatie Lumberjack

Lumberjack werd in 1979 opgericht en werd vooral bekend om zijn suéde schoenen, bootschoenen en outdoorlaarzen in Amerikaanse stijl. Lumberjack werd toen tot de fabrikanten van outdoor schoenen gerekend. Nadat het merk in 2012 door het Turkse Ziylan werd overgenomen werd het veel meer een algemeen schoenenmerk. Tegenwoordig zijn er voor iedereen Lumberjack schoenen en laarzen in vele modellen en stijlen.


Menu :
-->