Informatie, tips en nieuws

Home » » UGG Australia. Uggs vachtlaarzen en veel andere schoenen en laarzen

UGG Australia. Uggs vachtlaarzen en veel andere schoenen en laarzen


UGG Australia is een Australisch merk schoenen dat wereldberoemd is om haar vachtlaarzen, de Uggs. Maar wist je dat UGG veel meer soorten schoenen en laarzen maakt dan deze Uggs?

Snowboots, pantoffels, laarzen maar ook sneakers, booties, nette schoenen, klittebandschoenen, western laarsjes en zelfs slippers, sandalen, espadrilles, ballerina's en pumps maakt UGG Australia. Kijk maar bij de aanbiedingen van UGG laarzen en schoenen wat de beste en belangrijkste Nederlandse schoenenwinkels allemaal van Ugg Australia in de aanbieding hebben en wat deze schoenen en laarzen daar kosten.Informatie Ugg laarzen en schoenen

Maar dit brede assortiment ten spijt, het meest bekend is UGG Australia om haar Uggs vachtlaarzen. Deze geschiedenis van deze Uggs gaat terug tot aan de Eerste Wereldoorlog toen de Australische piloten deze vachtlaarzen van lamswol of schapenwol droegen om hun voeten warm te houden in hun primitieve dubbeldekkers.De Uggs laarzen zoals we deze nu kennen zijn gemoderniseerde versies van deze pilotenlaarzen. Het ontwerp komt uit de jaren 70. Deze Uggs werden toen heel populair onder de Australische surfers die ontdekte dat de vachtlaarzen van Ugg hun voeten heerlijk warm konden maken als ze uit het water kwamen. De Australische Uggs werden ook razend populair onder de surfers in andere delen van de wereld en kregen een hip imago dat er mede voor zorgde dat de vachtlaarzen van UGG Australia bij een groot publiek populair werden.


Het woord Uggs is tegenwoordig zelfs een synoniem voor vachtlaarzen. Maar UGG Australia heef veel meer te bieden aan schoenen en laarzen. Kijk maar bij de bovengenoemde aanbiedingen van UGG Australia schoenen.


Menu :
-->