Informatie, tips en nieuws

Home » » Moonboots van Moon Boot. De enige echte.

Moonboots van Moon Boot. De enige echte.


Onder de merknaam Moon Boot (Moonboot) worden de enige echte moonboots verkocht. Moonboots zijn zachte snowboots die zijn geïnspireerd door de laarzen van de astronauten die op de maand geland zijn.


Moonboots werden al rond 1970 bedacht door Giancarlo Zanatta van Tecnica, een Italiaanse fabrikant van snowboots en ski-schoenen. De moonboots worden nog steeds door Tecnica gemaakt. Als klassieke modellen zoals ze ook in de jaren 70 gedragen werden en als moderne varianten op deze moonboots.

Aanbiedingen Moon Boots

De originele moonboots worden onder twee merknamen verkocht. Als Moon Boot (
Kijk hier voor aanbiedingen van Moon Boot bij de Nederlandse winkels), maar ook onder de eigen naam van Tecnica. Daar kun je dus ook aanbiedingen van moonboots vinden.


De moonboots van Moon Boot zijn echte snowboots die je voeten ook in de kou en en de sneeuw lekker warm en droog houden. Maar de zachte comfortabele moonboot is ook erg populair tijdens het aprez-skiën. Veel wintersporters verwisselen dan hun ski-schoenen voor een paar veel beter zittende moonboots.

Je hebt inmiddels veel verschillende soorten Moon Boot moonboots. Bijvoorbeeld met en zonder vacht, en voor dames, heren en kinderen. Kijk bij de bovengenoemde aanbiedingen van Moon Boot en Tecnica voor de mooiste echte moonboots tegen de laagste prijzen.


Menu :
-->