Informatie, tips en nieuws

Home » » Dit zijn de mocassins van dit seizoen

Dit zijn de mocassins van dit seizoen


Kijk hier wat de schoenmerken allemaal aan mocassins uitgebracht hebben. Het aanbod is dit jaar heel divers. Mocassins in alle soorten en maten.


Mocassins aanbiedingen

Kijk bij het aanbod aan mocassins wat voor mocassins de grote en kleine schoenfabrikanten dit seizoen allemaal uitgebracht hebben. Geniet van alle verschillende modellen en gebruik de selectievelden om jouw favoriete paar mocassins te vinden.

Neuzen

De ronde neus is  absoluut favoriet bij de mocassin, maar we zien ze af en toe ook met een vierkante neus. Dit geeft de schoen een veel klassieker uiterlijk. Of neem de mocassin met puntneus. Het andere uiterste. Heel elegant.Hakken

Zoals de neuzen verschillen, zo is er bij de mocassins ook een grote variatie in haken. Veel platte zolen en lage hakjes, maar ook hogere hakken. Zeer hoog soms zelfs, waardoor de mocassin in een high heel pump lijkt te transformeren.Kijk bij het hierboven genoemde aanbod aan mocassins en geef aan hoe jou favoriete mocassins er uit horen te zien. Mocassins van alle merken zijn dit overzicht opgenomen. Zo vind je makkelijk de voor jou mooiste schoenen.

Foto's: Made by Sarenza mocassins
Menu :
-->