Informatie, tips en nieuws

Home » » Kanjers schoenen en KNJR schoenen. Aanbiedingen kinderschoenen

Kanjers schoenen en KNJR schoenen. Aanbiedingen kinderschoenen


Kanjers schoenen zijn betaalbare kinderschoenen van heel goede kwaliteit uit Nederland. Kanjers kinderschoenen voor jongens en meisjes worden bij veel grote en bekende schoenenwinkels in Nederland aangeboden.


Kijk bij de aanbiedingen van Kanjers schoenen wat deze mooie en goede kinderschoenen daar kosten.Kanjers schoenen en KNJR schoenen

Bij deze aanbiedingen vind je niet alleen de jongensschoenen en meisjesschoenen die onder de naam Kanjers verkocht worden maar ook de KNJR schoenen. Onder het KNJR label verkoop Kanjers schoenen voor iets oudere kinderen. Kanjers schoenen en laarzen zijn er voor meisjes en jongens met maat 22 t/m 32 maar de KNJR schoenen lopen door tot wel maar 39. Zo kunnen oudere kinderen ook nog de mooie en comfortabele Kanjers schoenen dragen.

Ook de aanbiedingen van KNJR schoenen vind je bij de Kanjers in bovenstaand overzicht.


Informatie Kanjers schoenen

Kanjers schoenen en KNJR schoenen worden gemaakt door Zandbergen Footwear. De geschiedenis van deze schoenfabrikant gaat terug tot 1930 toen Gerardus Zandbergen in het vissersdorp Spakenburg een schoenwinkel begon. Deze schoenwinkel bestaat nog steeds.Zandbergen Footwear is niet alleen verantwoordelijk voor Kanjers en KNJR, maar ook de schoenen van Mip-po, Knur en Don't Disturb worden door het schoenenmerk uit Bunschoten-Spakenburg gemaakt. De productie van al deze schoenen vind geheel in Europa plaats.


Menu :
-->