Informatie, tips en nieuws

Home » » Australia Luxe Collective laarzen. Hippe vachtlaarzen

Australia Luxe Collective laarzen. Hippe vachtlaarzen


Hoe hip vachtlaarzen kunnen zijn bewijst Australia Luxe Collective. Evenals dat andere merk met Australia in de naam (UGG Australia) maken ze vachtlaarzen van schapenvacht, maar dan een stuk hipper en modieuzer.

Aanbiedingen Australia Luxe Collective laarzen

Australia Luxe Collective laarzen zijn geen goedkope vachtlaarzen. Maar als je kijkt bij de aanbiedingen van Australia Luxe laarzen bij de grote belangrijke schoenenwinkels kun je deze modieuze schapenvachtlaarzen vaak met een interessante korting kopen.Informatie Australia Luxe Collective laarzen

Niet alleen qua naam, maar ook qua uitstraling doen de laarzen erg Australisch aan. Toch komt Australia Luxe Collective helemaal niet uit Australié. Het is een Amerikaans/Brits schoenenmerk dat in 2007 2007 is opgericht. De kantoren staan in Los Angeles en Londen.

De eerste Australia Luxe Collective laarzen waren gebaseerd op de laarzen die de actrice Jane Fonda droeg in de Science Fiction cultfilm Barbarella (1968). Met andere woorden: zeer uitbundige en opvallend vormgegeven laarzen. Hoewel dat bij de meeste Australia Luxe Collective laarzen wat afgezwakt is, de laarzen moeten immers draagbaar zijn, zijn de Australia Luxe laarzen nog steeds de meest hippe laarzen onder de vachtlaarzen.Hoewel de Australia Luxe Collective het meest bekend is om zijn hippe vachtlaarzen maken ze ook andere soorten damesschoenen en dameslaarzen zoals pantoffels van schapenwol en leren enkellaarsjes. Binnenkort komt het Australische schoenmerk ook met herenschoenen en kinderschoenen op de markt. Waarschijnlijk zal het dan ook vooral gaan om Australia Luxe Collective vachtlaarzen en schoenen met een schapenvacht voering.


Menu :
-->