Informatie, tips en nieuws

Home » , » DATE schoenen. Mooie vintage sneakers.

DATE schoenen. Mooie vintage sneakers.


DATE schoenen zijn mooie vintage sneakers in een hippe retro stijl. Deze bijzondere DATE sneakers zijn er voor dames, heren, meisjes en jongens.

DATE (je spelt het officieel als D.A.T.E.) zijn vintage sneakers met een retro uiterlijk, maar ze zijn zeer comfortabel om te dragen en van hoge kwaliteit. Het zijn vaak bijzondere sneakers om te zien. Soms in grijstinten, soms kleurrijk, maar nooit saai. Iedere DATE sneakers is een kunstwerkje.

Aanbiedingen DATE sneakers

Kijk bij de aanbiedingen van DATE schoenen wat er allemaal aan sneakers en andere schoenen van dit Britse schoenenmerk in Nederland en België te koop is. DATE maakt zowel hoge sneakers als lage sneakers.

Informatie D.A.T.E.

De merknaam D.A.T.E.  is opgebouwd uit de eerste voorletter van de naam  van elk van de vier oprichters van DATE: Damiano, Alessandro, Tommaso en Emiliano. Italiaanse namen van Italiaanse mannen, maar het was in Londen waar ze in 2005 hun schoenmerk vestigde. Ze hadden het idee om bijzondere vintage sneakers te gaan ontwerpen en verkopen, maar ze konden geen fabriek vinden die aan hun kwaliteitseisen kon voldoen. Toen hebben de vier mannen zelf een fabriek opgezet waar de schoenen gemaakt werden.


En met veel succes, want DATE verkoopt inmiddels honderdduizenden paren sneakers per jaar. Je vindt deze vintage sneakers over de hele wereld.

Kijk bij de aanbiedingen voor al deze bijzondere sneakers tegen de laagste prijs in Nederland en België.


Menu :
-->