Informatie, tips en nieuws

Home » » Adidas ZX Flux sneakers

Adidas ZX Flux sneakersIn de jaren 80 was de Adidas ZX een mega populaire hardloopschoen. Zo populair, dat Adidas besloot op de schoen tientallen jaren later weer uit te brengen. Maar nu niet als hardloopschoenen maar als sneakers. Maak kennis met alle mooie Adidas ZX Flux schoenen. De sneakers gebaseerd op de iconische hardloopschoen uit de jaren 80 van de vorige eeuw.

De Adidas ZX schoenen werden eenvoudiger gemaakt, gestript van decoraties en onnodige lagen. De techniek van de schoen werd aangepast aan de huidige kennis zodat er een sneaker ontstond die helemaal van deze tijd is. Een heel goede moderne sneaker, maar dan wel met de retro uitstraling van de klassieke Adidas ZX hardloopschoenen.

>>> TIP: Kijk bij alle aanbiedingen van Adidas schoenen voor al deze mooie schoenen. Vaak met hoge korting.En deze nieuwe Adidas ZX Flux sneakers groeide al snel uit tot een grote hit. Sneakerlovers, hipsters, fashionistas, beroemde sterren, ze kiezen massaal voor de Adidas ZX Flux sneakers. Met hun minimalistische retro-look en gestroomlijnde strakke design voldoen deze Adidas sneakers helemaal aan de trends van deze tijd.Kenmerken van de Adidas ZX Flux sneaker zijn het sterke verharde hielframe, de gladde rand bij de hiel en het nylon bovenwerk. Het vetersysteem is aan de zijkant geplaatst, net als bij de Adidas voetbalschoenen.Zoals je bij het bovenstaande overzicht van alle Adidas ZX Flux sneakers kunt zien zijn de schoenen in vele kleuren en kleurcombinaties te koop. Kijk en geniet!Kijk bij het eerder genoemde overzicht voor alle Adidas ZX Flux sneakers.
Menu :
-->