Informatie, tips en nieuws

Home » » Robeez schoenen. Babyschoenen en peuterschoenen (online aanbiedingen)

Robeez schoenen. Babyschoenen en peuterschoenen (online aanbiedingen)


Robeez schoenen zijn heel goede kinderschoenen voor de kleinste kinderen. Robeez schoenen zijn er voor baby's en peuters.

Kenmerkend voor Robeez kinderschoenen zijn hun zachte zolen. Kleine kinderen kunnen het best op blote voeten lopen, daar worden de kindervoeten sterk van. Robeez schoenen benaderen het lopen op blote voeten, maar ze bieden wel de bescherming die de voetjes nodig hebben als er op een verharde of scherpe grond gelopen wordt.

Aanbiedingen Robeez schoenen

Kijk bij de aanbiedingen van Robeez schoenen wat deze bijzonder goede kinderschoenen bij de beste Nederlandse schoenenwinkels kosten. Deze online schoenenwinkels bezorgen niet alleen in Nederland maar ook in België.


Informatie Robeez schoenen

Robeez is een Canadees schoenmerk dat babyschoenen en peuterschoenen maakt. Het bedrijf is in 1994 in Canada opgericht door Sandra Wilson, een moeder van een 18 maanden oud zoontje. Nadat Wilson haar baan bij een luchtvaartmaatschappij kwijt raakte kwam ze thuis te zitten.

Het feit dat ze geen goede schoenen voor haar zoontje kon vinden inspireerde haar tot het opzetten van een schoenenmerk dat optimale schoenen voor kleine kinderen ging produceren. Dat werden zachte leren laarsjes die niet af konden glijden. Deze schoenen waren voorzien van een zachte  suède antislip zool en een elastische enkelband. Deze schoenen werden de basis voor de latere Robeez kinderschoenen.

De merknaam Robeez was een verbastering van de naam van het zoontje van Sandra Wilson, Robert.

In 2006 werd Robeez van Wilson overgenomen door de Stride Rite Corporation. Deze betaalde daar 27,5 miljoen dollar voor!
Menu :
-->