Informatie, tips en nieuws

Home » » Gioseppo schoenen en laarzen, aanbiedingen online winkels

Gioseppo schoenen en laarzen, aanbiedingen online winkels


Gioseppo is een Spaans schoenmerk dat vrijwel alle soorten scjoenen en laarzen maakt voor dames, heren, meisjes en jongens. Hoewel Gioseppo schoenen pas sinds 1991 gemaakt worden zijn de schoenen en laarzen van dit merk al in meer dan 35 landen te koop.

Aanbiedingen Gioseppo schoenen

Ook in Nederland en België kom je Gioseppo schoenen bij veel verschillende winkels tegen. Kijk maar eens bij de aanbiedingen van Gioseppo schoenen waar je de schoenen en laarzen van dit populaire Spaanse merk voordelig kunt kopen.


Informatie Gioseppo schoenen en laarzen

Het schoenmerk Gioseppo bestaat sinds 1991 en begon heel eenvoudig als een kleine werkplaats waarin strandslippers werden gemaakt. Deze slippers waren een groot succes en Gioseppo werd steeds groter en ging steeds meer verschillende soorten schoenen en laarzen maken. Niet alleen voor volwassenen maar ook voor kinderen. Zo maakte ze bijvoorbeeld naam met de kinderlaarzen die ze voor Disney maakten.


Bij Gioseppo kun je inmiddels terecht voor zo'n beetje alle soorten schoenen. Voor deze zomer maken ze onder andere slippers, sandalen, espadrilles en instappers, en voor de winter laarzen, snowboots en cowboylaarsjes. Ook sneakers en andere schoenen worden door Gioseppo gemaakt.

Kijk bij de aanbiedingen van Gioseppo schoenen voor het aanbod.


Menu :
-->