Informatie, tips en nieuws

Home » , , » Vivian Ray schoenen, laarzen en high heels (online aanbiedingen)

Vivian Ray schoenen, laarzen en high heels (online aanbiedingen)


Hou je van torenhoge hakken? Kijk dan eens naar Vivian Ray schoenen. Veel Vivian Ray schoenen zijn echte high heels. Pumps, sandalen en andere damesschoenen met opvallende hallen van minimaal 8 centimeter lengte.

Hoewel Vivian Ray vooral bekend is om deze high heels, maakt het merk ook andere damesschoenen, ook met lage hak. Bijvoorbeeld laarsjes en sandalen. Hoge hakken zijn echter het handelsmerk van Vivian Ray.

Aanbiedingen Vivian Ray schoenen

Vivian Ray zijn design schoenen uit Italië. Maar wel betaalbare design schoenen. Kijk maar bij de aanbiedingen van Vivian Ray schoenen. Met Vivian Ray schoenen moet je niet bang zijn op te vallen. Want met deze high heels trek je wel de aandacht.


Vivian Ray pumps, sandalen en andere Vivian Ray schoenen zijn helaas niet altijd makkelijk te krijgen. De schoenen worden namelijk in een beperkte oplage gemaakt, dus wacht niet te lang als je een paar mooie Vivian Ray schoenen ziet.

Veel Vivian Ray schoenen worden speciaal voor de Nederlandse markt gemaakt. Dit maakt de schoenen heel geschikt voor Nederlandse vrouwen. De pasvorm is op hen afgestemd. Ook het materiaal van Vivian Ray schoenen en laarzen is van hoge kwaliteit. Er wordt zoveel mogelijk van echt leer gebruik gemaakt, om de kwaliteit van de Vivian Ray damesschoenen en dameslaarzen te waarborgen.


Menu :
-->