Informatie, tips en nieuws

Home » , » Lamica laarzen en schoenen. Bij deze winkels koop je ze goedkoop online

Lamica laarzen en schoenen. Bij deze winkels koop je ze goedkoop online


De meest stijlvolle, vrouwelijke en elegante schoenen komen uit Italië. Als geen ander weten Italianen hoe je mooie damesschoenen moet ontwerpen en maken. Vele goede damesschoenenmerken komen dan ook uit Italië. Lamica is zo'n schoenenmerk. Lamica schoenen zijn prachtige stijlvolle damesschoenen en dameslaarzen die ook nog eens heel betaalbaar zijn.


Kijk maar eens naar de aanbiedingen van Lamica schoenen en laarzen in Nederland en België voor alle modellen en prijzen.

Het zijn vooral de Lamica laarzen die erg populair zijn. Een groot deel van de collectie van Lamica bestaat uit hoge en lage laarzen.


Informatie Lamica

De schoenenfabriek waar Lamica gemaakt worden staat zoals veel Italiaanse schoenfabrieken in Toscane. In deze fabriek worden al meer dan 50 jaar schoenen gemaakt. Aanvankelijk vooral schoenen en laarzen die door schoenwinkels onder eigen naam of een fantasienaam verkocht werden, te vergelijken met huismerken in een supermarkt. Na 1996 kwam er een koerswijziging toen de Nederlandse ondernemer Ger Boekhoorn mede-eigenaar werd. Hij stelde jonge talentvolle schoenontwerpers aan en bouwde Lamica om tot een moderne producent van schoenen die onder eigen naam damesschoenen en dameslaarzen ging verkopen. Deze nieuwe koers had heel veel succes. Lamica groeide in slechts enkele jaren tijd uit tot een bekend internationaal schoenenmerk.

Gezien de prachtige vormgeving, hoge kwaliteit en lage prijzen van Lamica laarzen en schoenen is dat ook eigenlijk niet verwonderlijk. Kijk maar bij de bovengenoemde aanbiedingen van Lamica schoenen en laarzen voor de modellen en de prijzen van deze schitterende damesschoenen en dameslaarzen.Menu :
-->