Informatie, tips en nieuws

Home » , » Aanbiedingen Skechers schoenen online winkels

Aanbiedingen Skechers schoenen online winkels


Skechers is een merk schoenen dat gespecialiseerd is in twee (normaal gesproken) heel verschillende soorten schoenen, namelijk hippe lifestyleschoenen en heel comfortabele comfortschoenen. Skechers weet deze twee soorten schoenen goed met elkaar te verbinden in de vorm van comfortabele hippe schoenen en hippe comfortabele schoenen.

Aanbiedingen Skechers schoenen

Kijk bij de aanbiedingen van Skechers schoenen om te zien wat er allemaal aan Skechers in Nederland en België wordt aangeboden en wat deze trendy en comfortabele schoenen hier kosten.


Informatie Skechers

Skechers werd in 1992 opgericht door de schoenondernemer Robert Greenberg en zijn zoon Michael. Greenberg had eerder al LA Gear opgezet. Skechers begon met het maken van skate-schoenen en streetwear laarzen maar in de loop der jaren gingen ze steeds meer soorten casual schoenen en laarzen maken. In licentie wordt er ook veel andere kleding en accessoires onder de naam van Skechers op de markt gebracht. Op schoenengebied behoort Skechers momenteel tot de vijf grootste schoenfabrikanten ter wereld. Skechers zijn in meer dan 100 landen te koop.


Skechers Shape Ups

Naast hippe streetwear, sneakers en andere casual schoenen brengt Skechers ook de bijzonder gezonder Skechers Shape Ups op de markt. Dit zijn bijzonder gezonde sneakers en sportschoenen die de spieren van de drager versterken en zijn of haar loophouding verbeteren. Skechers Shape Ups belasten je gewrichten ook veel minder dan andere schoenen.

Maar Skechers maakt veel meer soorten schoenen dan de gezonde Shape Ups. Je kunt bij dit Amerikaanse merk schoenen terecht voor alle soorten schoenen voor dames, heren en kinderen. Kijk bij de bovenstaande aanbiedingen wat er (goedkoop) allemaal aan Skechers te koop is.


Met reclamecampagnes met beroemde sterren en sterretjes richt Skechers zich vooral op een jong publiek.

Menu :
-->