Informatie, tips en nieuws

Home » » Geen verzendkosten + geen retourkosten = thuis passen

Geen verzendkosten + geen retourkosten = thuis passen

Schoenen thuis passen is wel zo makkelijk en relaxed. Je past de schoenen op het moment dat het jou uitkomt en je kinderen of echtgenoot (waarvoor de schoenen bestemd zijn) hoeven niet eens mee de stad in.


Schoenen passen is tegenwoordig heel eenvoudig, want je kunt bij online schoenenwinkels net zoveel schoenen bestellen, passen en (eventueel) weer retour zenden als je wilt.

Dat kun je dan het beste doen bij een online schoenenwinkel waarbij het retourneren van schoenen gratis is. Bij deze online schoenwinkels kun je net zoveel schoenen bestellen als je wilt, ze thuis passen en de schoenen die je niet wil terugsturen zonder dat je dat exra geld kost.

Een overzicht van de bezorgkosten en retourkosten van alle goede en belangrijke online schoenenwinkels kun je vinden in het artikel Verzendkosten en retourkosten schoenen van de consumentensite Beste Kopen.

Schoenen gratis retour sturen

In dit overzicht kun je zien dat heel veel van deze winkels het gratis retour sturen van schoenen mogelijk maken. Je hoeft de retourzending dan niet te frankeren, bijvoorbeeld omdat je ze naar een antwoordnummer retourneert.

Gratis bezorging schoenen

Ook berekenen de meeste goede online schoenwinkels geen bezorgkosten en verzendkosten, of ze brengen alleen kosten in rekening bij bestellingen onder een bepaald bedrag. In het bovengenoemd overzicht kun je al deze kosten en regelingen terugvinden.

Geen verzendkosten, geen retourkosten en een lage prijs

Je kunt zelfs stellen dat het thuis kopen en passen van schoenen zelfs goedkoper is dan deze in de winkel te kopen. Dezelfde webwinkels die gratis bezorging en gratis retour zendingen aanbieden zijn immers vaak de winkels die ook hoge kortingen aanbieden op de beste schoenen en laarzen.

En kosten voor de parkeermeter spaar je ook al uit!

Kijk in het bovenstaand overzicht welke online schoenenwinkels geen bezorgkosten en geen retourkosten berekenen.


Onderwerpen:
Schoenen kopen zonder bezorgkosten, verzendkosten, geen retourkosten, gratis bezorging, schoenen gratis retour.
Menu :
-->