Informatie, tips en nieuws

Home » » Gaastra schoenen online kopen

Gaastra schoenen online kopen


Gaastra is een Nederlandse schoenen- en kleding-fabrikant met het hoofdkantoor in Amstelveen (sinds 2008). De officiële naam is Gaastra International Sportwear. Gaastra is onderdeel van McGregor uit Driebergen. Op schoenengebied staan ze bekend om hun mooie casual Gaastra schoenen zoals sneakers,bootschoenen en booties voor heren.

Goedkoop Gaastra schoenen kopen

Er zijn diverse online schoenwinkels die tegen lage prijzen Gaastra schoenen verkopen. Ben je op zoek naar Gaastra schoenen? Kijk dan eens bij het overzicht van Gaastra schoenen bij de belangrijkste online schoenenwinkels. Deze online schoenenwinkels hebben samen een grote hoeveelheid Gaastra's in het assortiment Gaastra sneakers en Gaastra laarzen, maar ook hoge en halfhoge veterschoenen, snowboots, instapschoenen, mocassins, ballerina schoenen en teenslippers. De keuze is gigantisch. Bovendien zijn alle Gaastra schoenen hier goedkoop geprijsd.

Terug in de tijd

Gaastra is in 1897 in Sneek opgericht door de Friese zeilmaker Douwe Gaastra. Tot 1996 was Gaastra een zeilmakerij (Gaastra Sail). Pas in 1996 ging men kleding maken. Sinds 2000 is het merk Gaastra onderdeel van van het McGregor concern.



De kleding van Gaastra is sportief. Zeilkleding speelt een belangrijke rol, maar ook de schoenen van Gaastra zijn zeer bekend. Via de link hierboven kun je deze prachtige Gaastra schoenen tegen de laagste prijs online kopen.
Menu :
-->