Informatie, tips en nieuws

Home » » Fretons schoenen. Modieuze sneakers.

Fretons schoenen. Modieuze sneakers.


Nadat schoendesigner Fred de la Bretoniere met veel succes zijn laarzenmerk Shabbies Amsterdam op de markt had gezet kwam hij eind 2012 met een nieuw sneakermerk, Fretons.

Fretons sneakers zijn sneakers voor dames, heren, meisjes en jongens, Het zijn verre van conventionele sneakers. Integendeel, Fretons sneakers zijn heel hippe en modieuze sneakers. Origineel en uniek!


En niet alleen zijn Fretons schoenen origineel en mooi om te zien, het zijn ook schoenen van topkwaliteit. Anders zou Fred de la Bretoniere er ook nooit zijn (voor)naam aan verbinden. Het zijn met heel veel zorg gemaakte schoenen, gemaakt van zachte leersoorten die tot in de kleinste details zorgvuldig zijn afgewerkt. Kijk bij de aanbiedingen van Fretons schoenen wat het merk allemaal aan sneakers en andere schoenen te bieden heeft en wat al deze Fretons schoenen kosten.


Informatie Fretons

In het najaar van 2012 kwam Fred de la Bretoniere met de eerste reeks Fretons schoenen. Het betrof lage sneakers en heren sneakers voor vrouwen en mannen. In de seizoenen daarna werd de collectie steeds breder. Er kwamen ook sneakers voor kinderen en er komen ook langzamerhand andere soorten Fretons schoenen op de markt zoals instapper, booties en laarsjes. Maar de koers van het merk wordt nog steeds bepaald door de modieuze Fretons sneakers.


Menu :
-->