Informatie, tips en nieuws

Home » » Adidas CitySock sneakers

Adidas CitySock sneakers

De Adidas NMD CS2 (CitySock 2) is een bijzondere veterloze sneaker die in steeds meer varianten beschikbaar komt.


De CitySock sneakers maken deel uit van de Adidas NMD serie van modieuze en originele Adidas sneakers. En van al die originele sneakers kun je de Adidas CitySock gerust de origineelste noemen.


Het is een trendy vormgegeven veterloze sneaker met een primeknit bovenkant. Hierdoor doet de CitySock sneaker inderdaad aan een sok denken.

Comfortabele zool

En een echte stadssok wat met de Adidas NMD CS2 kun je probleemloos de betonnen jungle in. De rubberen boost zool van deze sneaker is bij de hak meer dan een centimeter dik, maar de dikte neemt richting de tenen af waardoor je voeten wat naar voren leunen in de schoenen.

In combinatie met de brede basis van de Adidas CitySock vormt het voetbed een soort veerkrachtig matras waarop het aangenaam lopen is.


Adidas NMD CS2

In 2016 kwam de eerste Adidas CitySock uit. Deze werd een jaar later opgevolgd door de Adidas NMD CS2. Deze tweede CitySock is weer een behoorlijk stuk moderner dan zijn voorganger. De veterloze sneakers zijn in diverse versies uitgebracht waaronder ook een deel in Nederland te koop is.


Menu :
-->