Informatie, tips en nieuws

Home » , , » Kentucky's Western laarzen: Cowboylaarzen en bikerbooks

Kentucky's Western laarzen: Cowboylaarzen en bikerbooks


Kentucky's Western laarzen zijn..., het zal je niet verbazen..., cowboylaarzen. Kentucky's Western is HET merk voor echte cowboy laarzen (en cowgirl laarzen). Maar ook motorlaarzen kom je volop tegen in de collectie Kentucky's Western laarzen.

Deze laarzen voor cowboys en bikers zien er stoer uit en zijn van hoge kwaliteit. Bovendien zijn het laarzen die comfortabel zijn om te dragen en vocht uitstekend tegenhouden en afvoeren. Kijk bij de aanbiedingen van Kentucky's Western laarzen wat er allemaal in Nederland bij de verschillende schoenwinkels te koop is aan motorlaarzen en cowboylaarzen van dit topmerk.

Alle Kentucky's Western laarzen zijn gemaakt van echt leer. Voor zowel de voering als de toplaag wordt mooi soepel leer gebruikt. De meeste bikerboots en cowboylaarzen van Kentucky's Western zijn in het zwart of bruin uitgevoerd, maar er zijn ook Kentucky's Western laarzen in andere kleuren zoals in het rood, blauw of zelfs roze.

Met name de Kentucky's Western cowboylaarzen kunnen complexe prints en motieven bevatten of ze hebben bijvoorbeeld een slangenleer-look. Wie stoere bikerboots of originele cowboylaarzen zoekt moet vooral eens kijken naar Kentucky's Western laarzen.
Menu :
-->