Informatie, tips en nieuws

Home » » Ecco kinderschoenen weer in Nederland

Ecco kinderschoenen weer in Nederland


Ecco brengt sinds het winterseizoen 2016 weer officieel een collectie Ecco kinderschoenen in Nederland op de markt. Zoals we van Ecco gewend zijn is dit een serie comfortabele schoenen.


Wat Ecco is een grote naam op het gebied van comfortabele schoenen, ook wat kinderschoenen betreft.

In de nieuwe Ecco kinderschoenen collectie treffen we veel schoenen met Gore-Tex en Hydromax materialen aan. Dit zijn kwalitatief zeer goede materialen die goed zijn voor de kindervoeten en erg comfortabel zijn.Ecco Ginnie

Nieuw in de collectie is de Ecco Ginnie, een sneaker voor meisjes die is gemaakt van het zeer goede ademende en waterafstotende Gore-Tex. Tevens treffen we bij de Ecoo Ginnie meisjessneakers een comfortabele PU buitenzool aan.

Ecco Glyder 

Voor jongens brengt Ecco ook een nieuwe sneaker op de markt. De Ecco Glyder is een jongenssneaker die is gemaakt van dezelfde topmaterialen als de Ecoo Ginnie meisjessneaker.

Ecco Urban Snowboarder

Een derde nieuwe Ecco kinderschoen voor het seizoen herfst / winter 2016 is de Ecco Urban Snowboarder. Deze kinderschoen is ook gemaakt van Gore-Tex en beschikt ook over een PU buitenzool. Daarnaast is deze Ecco kinderschoen extra licht en beschikt hij over een warme binnenvoering.

Hier alle informatie en aanbiedingen van Ecco schoenen


Menu :
-->